dijous, 27 de gener de 2011

Activitats per la Setmana Blanca


Benvolguts pares i mares:
S’apropa la setmana festiva del 28 de Febrer al 4 de Març, l’anomenada “setmana blanca”. 
En el mes d’Octubre, ja us vàrem avançar la proposta d’activitats que conjuntament entre l’Ajuntament i les Ampa de La Falguera i Mestres Munguet,  estàvem preparant per realitzar una proposta conjunta per tots els infants de Vilanova.
Finalment s’ha concretat en una activitat a realitzar a les instal·lacions de l’escola La Falguera, en horari de mati,  o mati i tarda,  i també s’ofereix la possibilitat opcional de utilitzar el menjador escolar, i  el servei d’acollida matinal (SAM).

Era voluntat de tots,  estructurar  una activitat compartida per tots els infant del poble, tal com es realitza en els casals d’estiu que es venen organitzant conjuntament  a l’escola Mestres Munguet.

S’ha preparat un programa d’activitats al voltant de la tradicional festa de Carnestoltes, que gestionarà la companyia de lleure Litmint.
Podeu consultar el díptic, amb els detalls,  preus i butlleta d’inscripció.  Aquesta butlleta,  l’heu de retornar omplerta amb l’opció/opcions triades, i amb totes les dades,  incloses les bancàries,  a la Consergeria de la nostra escola abans del dia 4 de Febrer. 

Cap comentari: