divendres, 13 de setembre de 2013

Munguetencs i Cortesines, benvinguts al nou curs escolar 2013-2014!

S'acaba l'estiu i el bon temps, vénen els núvols i les pluges, però no tot és dolent... Comença una altra vegada l'escola i ens retrobem amb els nostres companys i amics que fa temps que no veiem i amb els professors i professores que ja estan a punt per continuar ensenyant-nos com repartir el pastís d'aniversari i que ningú es quedi sense tall, parlar i entendre'ns amb aquell familiar que viu a l'estranger o a identificar les alzines i les orenetes quan sortim a passejar pel bosc.

Des de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola-Mestres Munguet i Cortés volem animar-vos un cop més a que vingueu a formar part activament de l'AMPA, tant aquelles famílies que ja sou més veteranes com els nouvinguts. Com cada any la feina a fer no és poca, però amb la col·laboració de tots i les noves idees que puguin sorgir segur que gaudirem d'una molt bona experiència.

Per localitzar-nos i descobrir quines tasques portem a terme des de la Junta podeu adreçar un correu electrònic a la següent direcció ampamestresmunguet@gmail.com i molt gustosament ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos i comentar tot el que fem.

Us hi esperem!
Junta de l'AMPA.

Cap comentari: