divendres, 19 de novembre del 2010

Assamblea de l'AMPA

El passat dimecres 17 de novembre va tenir lloc l'Assamblea Ordinària de l'AMPA al menjador escolar de l'escola amb l'assistència de 42 famílies.
Es varen tractar diversos temes que podeu consultar en la pestanya de documents Acta assamblea de l'AMPA 17 de novembre de 2010.
Aixi mateix es va fer el tancament esconòmic del curs 2009-2010 i el pressupost del curs 2010-2011 (ambdos els podeu trobar també a la pestanya de documents: Tancament comptable AMPA curs 2009-10Pressupost AMPA curs 2010-2011
 

4 comentaris:

Nuria Micó ha dit...

Felicitats per la feina que esteu fent, ja que qui no va poder assistir a l'Assemblea amb l'acta publicada veurà el que vam parlar i decidir. Gracies continueu així.

Anònim ha dit...

Només tinc una pregunta, a l´assemblea general del A.M.P.A es va decidir per majoria dir no a la jornada intensiva si es solucionaven els problemes de calor que pateixen els nens a l'escola. Estem a mes d'abril i el meu fill ja a sofert un cop de calor, no veig que l´A.M.P.A. hagi solucionat res , però aixo si, la jornada intensiva no la tenim , i la mala sort de no viure a la Vall d'Aran, igual en lloc d'imaginar que hi som i haurem de portar als nostres fills a una escola de la Vall d'Aran.

Anònim ha dit...

Potser si s´acaben acumulant més casos de nens malalts pels efectes de la calor a la nostra escola, haurem de pendre nota d´aquesta notícia:


http://www.infobae.com/notas/574043-Bullying-condenan-a-un-colegio-a-indemnizar-a-alumno-acosado.html

Oscar Ribas ha dit...

Vull posar en el vostre coneixement les accions que s’han portat a terme per resoldre el problema del sol a les aules.

Després de la assemblea de l’AMPA, es va recollir en un document les prescripcions funcionals que hauria de cobrir la solució. Es va parlar amb diversos proveïdors. Es varen estudiar diverses alternatives. Es varen demanar ofertes. Es va consensuar la solució escollida amb els tècnics de l’Ajuntament. També es va informar a la direcció de l’escola. Finalment es va escollir un proveïdor i un producte concret.

A fi i efecte de poder confirmar que la solució escollida cobria correctament la funció esperada i que tots els agents implicats poguessin donar la seva conformitat, inclosos els pares, es va decidir aplicar la solució primer en una sola aula. Obtingut el vist i plau, procediríem després a aplicar-ho ràpidament a la resta de aules de l’escola. La solució son unes cortines enrotllables, de material semiopac i activades amb maneta. El dia 13 d’abril, el proveïdor vindrà a instal•lar les cortines a la primera aula.

Cal puntualitzar, que la solució de les cortines, ajudarà a minvar en part els efectes de la calor, però sobre tot evitarà el contacte directe del sol en els nens quant estiguin a l’aula. També aportarà una millora de la visibilitat de les pissarres en reduir els reflexos, un problema que considerem important i que afectava a la qualitat de les activitats a l’aula .

Per un altre costat, s’està estudiant una solució paral•lela més específicament orientada a reduir la calor dins de l’escola, com a conseqüència de la acumulació d’aire calent i de “l’efecte hivernacle” que es produeix en els passadissos i la zona de les escales.

Hem rebut una queixa al bloc sobre aquest assumpte, denunciant de que no s’havia fet res.

Com veieu no és així. És veritat que es podria haver fet tot això més ràpidament. També es veritat que el problema porta molts anys i ningú havia fet res fins ara (no és una excusa). La veritat és que tots treballem i tenim el temps que tenim. També es veritat que podíem haver informat, pas a pas, a través del bloc, sobre totes aquestes coses que s’han fet. Com a responsable de gestionar aquest tema a l’AMPA, accepto personalment la queixa i la assumeixo com una cosa que tenim de millorar. Esperem que la solució escollida funcioni i en breu no tinguem de parlar més d’aquest tema.

Resto a la vostre disposició per qualsevol consulta al respecte.

PD: Intenteu fer-nos arribar els vostres comentaris amb usuaris que no siguin del tipus anònim, així podrem atendre millor les vostres consultes.

Moltes gràcies.

Oscar Ribas