dimecres, 20 d’octubre del 2010

Millores al Bloc de l'AMPA

Hola pares i mares.

Com ja sabeu, un dels temes que més volem impulsar i amb més força des de l’AMPA, és la comunicació entre els pares i la pròpia associació. Molts pares, per qüestió dels horaris en el  treball no podeu participar i donar la vostre opinió com us agradaria, sobre els temes que es gestionen des de l’AMPA o sobre coses que afecten a l’escola i als vostres fills.
Ara hem millorat el bloc perquè la vostre intervenció sigui encara més ràpida i perquè es pugui impulsar el debat i la recollida de oposicions de manera senzilla.

Quines son aquestes millores?
  • Ara podreu fer arribar a l’AMPA, per correu electrònic, les vostres propostes sobre aquells temes que considereu fora convenient obrir un debat i recollir l'opinió dels pares. L’AMPA també farà propostes sobre temes d'interès general.
  • Un cop rebuda i analitzada la vostre petició, l'AMPA podrà crear una nova entrada al bloc, amb un text introductori al tema a debatre, per exposar-ho a tots els pares i mares.
  • Polsant amb el ratolí sobre el títol de la entrada que fa referència al tema de debat, accedireu directament al fòrum amb tots els comentaris que ja s’han publicat a través dels diferents pares i mares que hi participen amb la seva opinió.  








  • Vosaltres podreu afegir fàcilment el vostre comentari per mitjançar del formulari que apareix al final de la pàgina.
  • La participació amb la vostre opinió i els vostres comentaris, no es limita a les entrades específiques creades per generar debat, sinó que podreu participar en totes les entrades disponibles en el bloc. Per exemple: Si un dia es publica el menú d’un més i voleu afegir el vostre comentari al respecte, podreu fer-ho seguint el mateix procediment.

Esperem que aquestes millores ajudin a incrementar la vostre participació i en definitiva a que l’AMPA sigui cada cop millor.