divendres, 23 d’abril del 2010

Benvinguts al nou Bloc de l'AMPA


Hola a tothom,  pares i mares de l'escola Mestres Munguet-Cortés.
Us donem la benvinguda al nou bloc de l'AMPA.
Un espai de trobada que desitgem us feu vostre i l'utilitzeu com una eina de comunicació,  d'informació i de debat.

Com sabeu, varem acordar en l'assemblea general ordinària d'octubre 2009, que un dels objectius de l'AMPA per aquest curs 2009-10, fos la millora  de la comunicació entre l'associació i els seus associats, pares i mares dels alumnes.

Gràcies aquest bloc que posem a la vostre disposició, podreu estar al corrent de totes les informacions generades per l'associació envers a les activitats i esdeveniments de l'escola, i les podreu consultar en qualsevol moment. Trobareu horaris, tarifes, calendaris, comentaris, foros de debat, i tot allò que vosaltres, els pares i mares, considereu necessari.

Per altre costat, el bloc també ha de servir de canal de comunicació de les vostres inquietuds i consultes, que seran ateses pels membres de les diferents comissions que conformen l'AMPA. I com no podria ser d'un altre manera, aquest bloc també ha d'esdevenir un punt de trobada pel debat i l'opinió, a través dels vostres escrits i comentaris.

Durant els primers mesos de vida del Bloc, anirem publicant, de mica en mica, els documents i informacions més rellevants. Per tant, us preguem que tingueu paciència i alhora us demanem que si detecteu qualsevol error o problema, ens ho feu saber i intentarem corregir-ho el més aviat possible.

Moltes gràcies.

1 comentari:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Un inici prometedor. El blog té un aspecte magnífic. Ara cal convertir-lo en una veritable eina de comunicació.

Felicitats per l'estrena!