dimarts, 28 de setembre del 2010

La FaPaC reclama a Educació una taula de diàleg per posar fi al boicot a les sortides i colònies

La FaPaC (Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya) ha publicat a la seva pàgina web la següent petició en relació a la postura d'algunes escoles d'eliminar les sortides i colònies escolars:

"...La FaPaC reclama al Departament d'Educació la convocatòria urgent d'una taula de diàleg per posar fi al boicot dels professors a les sortides i colònies escolars.
  • Les associacions de pares i mares de les escoles afectades mostren la seva preocupació davant del perillós camí que està prenent l'enfrontament entre mestres i Educació.
  • La FaPaC lamenta que el Departament d'Educació i el col·lectiu de mestres no hagin estat capaços de trobar una sortida consensuada.
  • La federació fa una crida a la comunitat educativa perquè l'interès general de l'educació dels alumnes estigui per sobre dels interessos sectorials.
La FaPaC reclama al Departament d'Educació que convoqui, de forma urgent, una taula de diàleg amb els sindicats i els representants de les famílies dels alumnes per tal de superar l'actual situació de tensió que viuen molts centres educatius arran l'amenaça dels mestres a suprimir les sortides i colònies escolars..."
Font URL : http://www.fapac.cat/node/5932