divendres, 3 de setembre del 2010

Comença un nou curs escolar

Comença un nou curs escolar i des de l'AMPA voliem donar-vos la benvinguda.
El curs anterior es va posar en marxa aquesta plataforma per tal que la comunicació entre les famílies fos més fluida i a més fos un espai de trobada, comunicació, informació i debat.

Us recordem que en el bloc podreu estar al corrent de totes les informacions generades per l'associació envers a les activitats i esdeveniments de l'escola, i les podreu consultar en qualsevol moment. Trobareu horaris, tarifes, calendaris, comentaris, foros de debat...

Per altre costat, la creació del bloc també havia de servir com a canal de comunicació de les vostres inquietuds i consultes i sobre tot un punt de trobada pel debat i l'opinió, a través dels vostres escrits i comentaris.
Voliem així mateix, aprofitar aquest escrit per animar a pares i mares a col.laborar i apuntar-se a la junta de l'AMPA, d'aquesta manera poder oferir més serveis a les famílies.

Moltes gràcies

4 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Hi ha debat dins de l'AMPA sobre la decisió del centre de no oferir les colònies en cap curs, tret dels alumnes de sisè?

Jordi Ollé ha dit...

En resposta al comentari anterior. SI EFECTIVAMENT hi ha debat en la Junta del Ampa, com ens consta que hi es entre les famìlies.
Des del Ampa hem rebut amb decepció, i preocupació, aquesta decissió unilateral del Claustre de professors de suprimir les colònies, per aquest curs, una decissió molt contraria al Projecte Educatiu del Centre.
Discrepem totalment en el fons de les motivacions que expliciten, i sobre tot en la forma de transmetre-ho. Als alumnes abans que a les famílies, transmeten un contravalor de resignació davant de l'adversitat i l'intransigència, molt contrari al del esforç per superar dificultats, i transformar la realitat en positiu, que hauria de ser el nostre camí.
Es per tot així, que l'Ampa emetrà una CARTA OBERTA al Claustre de Professors, perquè reconsiderin aquesta decissió unilateral i tant contrària als interessos comuns.
Obrirà en el bloc, un espai de debat per rebre les opinions de pares/mares sobre aquest fet.
Convocarà l'Assemblea General Ordinaria, incloent aquest punt de debat i obrir-se a propostes dels associats per resoldre positivament aquesta situació.
Hem de treballar, per poder reconduir la situació, i si no fos possible, assumir nosaltres la responsabilitat, per poder demostrar als nostres fills, la no resignació davant de realitats negatives, i la lluita per transformar en positiu i col.lectivament qualsevol adversitat que la vida ens presenti.

Jordi Ollé.
Prsd. Junta del Ampa MMC

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Magnífic, Jordi.

La reflexió que jo em faig és que, si les colònies eren tan importants en la formació dels nostres fills, com pot ser que les facin servir de moneda de canvi per aconseguir o per mantenir la jornada intensiva al juny?

On queden els plantejaments pedagògics?

Amb aquesta actitud i batalla entre els mestres i el Departament d'Educació, qui hi perd, i per dues bandes, ja que es queden sense jornada intensiva i sense colònies, són els nens.

jordi ollé ha dit...

Benvolgut V.pamies. Ja hem obert l'entrada per el debat sobre aquest afer de les Colònies. T'agraeixo en nom del Ampa, la teva participació, i et convido a participar en el mateix, en l'entrada que hem fet per aixó.
Salut.
Jordi Ollé